I met Amela in one of the most difficult and challenging times of my life.

Her deep presence and gentleness was palpable from the first moment of our encounter, and at that time was almost life saving for me.

Her professionalism and the deep, loving connectedness towards me supported my healing and enabled me to take the necessary steps that had seemed to be impossible before .

My life has changed radically. I am more than grateful for her support.

Emese, Hungary

 

Amela Thrane har mere end 15 års erfaring i at hjælpe og støtte individuelle, par og grupper. Gennem dybdegående og unikke processer, som kendetegner Amela, bliver det muligt at skifte fra at klare sig gennem sine selvødelæggende mønstre til at leve i overensstemmelse med liv, vitalitet, kærlighed og formål.

Året 1992 har været et skelsættende år for den unge jurastuderende Amela, da hun kom til Danmark som krigsflygtning fra det tidligere Jugoslavien. Hun har boet i flygtningelejr i 4 år, hvoraf hun i 2 af de 4 år har arbejdet som frivillig folkeskolelærer under tilsyn af Dansk Flygtningehjælp. Efterfølgende har hun erhvervet sig diverse uddannelser inden for pædagogik og undervisning, samt coaching og psykoterapi.

Amela har et særligt talent for at indleve sig i andre menneskers indre verden, og hendes evne til at se dybt og lytte er med til at skabe et trygt rum, hvor udvikling og transformation kan ske. Hun arbejder intensivt med enkeltpersoner i sin privatpraksis i Valby og internationalt online via ZOOM. Sammen med sin partner Niklas Thrane tilbyder hun par-til-par parterapi og leder gruppeforløb i Lucid Communikation (en relationspraksis som Niklas og Amela har udviklet sammen). Amela har ledet workshops, træninger og forskellige ‘we-space’ praksisser (såsom Circling og Lucid Communication) i Danmark og i udlandet i de sidste syv år.

Amela er avanceret relationsterapeut, certificeret Integral psykoterapeut og coach. Hendes arbejde er påvirket af hendes studier i felter som Interpersonal Neurobiologi, Polyvagal Theory, Parts Work, NARM, EFT, Bilateral stimulation, SE, energi arbejde, mindfulness og meditation. Thomas Hübl, Ken Wilber, Terry Real, Richard Schwarts, Caroline Myss og mange flere er vigtige inspirationskilder for Amela gennem mange år. Hendes største kilde til relationel læring og udvikling er hendes ægteskab og som mor til to vidunderlige unge voksne døtre og to lige så vidunderlige unge voksne papbørn.

Siden 2015 har Amela engageret sig i Thomas Hübls lære og gennemførte Timeless Wisdom Training 5 i 2019. Hun er medlem af Core Group, Inner Science Training Group og Pocket Project. Hun har som frivillig deltaget i to store internationale projekter: i Corona Aid traumeforebyggelsesprojektet som assistent trainee og som co-facilitator for Balakan Lab, The International Labs, Collective Trauma Healing.

Siden marts 2022 arbejder hun som psykoterapeut i rollen som Assistent Trainee i den 2-årige globale Timless Wisdom Training (TWT) ledet af Thomas Hubl.

Amela er en hengiven mor, kunstner og arbejder dagligt med forskellige modaliteter af intuitiv healing.