Par-til-par parterapi

Bring kærligheden til det næste niveau

De fleste elskende har områder, hvor det er svært at mødes. Når vi nærmer os de områder, bliver vi uopmærksomme. Vi reagerer med at trække os, kritisere hinanden, forstene, eller ved at punktere eller amputere os selv og hinanden.

Healing i kærlighedsrelationen vil sige, at skabe forbindelse gennem de områder, som vi har svært ved at nærme os. Det forudsætter, at vi bliver mere tydelige der, hvor vi plejer at blive uklare, søvnige, magelige, kritiske eller hvor vi trækker os fra hinanden.

Vi, Amela og Niklas, danner selv par privat og er begge veluddannede psykoterapeuter med mange års erfaring.

Vores invitation til jer er, at vi mødes i en vågen, hjertelig og legende ramme, hvor der er plads til jer begge, og hvor vi også kan være stille nok, længe nok til at nogle af de uhørte stemmer kan blive hørt.

Vi kan tilbyde, at møde jer og lytte til jer gennem vores faglighed som terapeuter, gennem vores individuelle erfaring som mand og kvinde og gennem vores “Vi” som par.

Der er så meget at hente ved at udvikle os som par. Ideen er: At gå sammen i en bevægelse af liv, nærhed, vågenhed og passion. En bevægelse mod mere.


At indgå i et forløb hos os kræver:

* Jeres villighed til at se indad, og til at nærme jer de områder og emner, I plejer at gå væk fra.

* At I er parate til at lytte til og se hinanden dybere, end I måske plejer.

* At I ønsker at tage kærligheden til det næste niveau.

Gør I det? Så ring til os:

Amela: 61 86 12 86

Niklas: 30 28 94 38 (Du kan læse mere om Niklas Thrane her: www.niklasthrane.dk)


Kærlige hilsner

Amela og Niklas Thrane