Spiritualitet

Spirituelle samtaler

Måske har du arbejdet lang tid med dig selv og din personlige udvikling og nu har du spørgsmål, der mere handler om det, der er større end dig selv. Spørgsmål som “Hvem er jeg”. Eller et ønsker om at forbinde dig med din sjæl eller en dybere fornemmelse af mening samt temaer omkring meditation eller spirituel udvikling. Mange føler sig alene med de sjælelige temaer.


De mennesker, der er kommet for at tale med mig, har altid ønsket mere end blot at lindre deres symptomer på stress, depression, angst og traume. Og, ja, de ønsker at bearbejde nogle svære og hæmmende fortidsoplevelser. Men endnu mere ønsker de fleste hjælp og guidning til at leve mere meningsfuldt liv. De ønsker at være mere i kontakt med sig selv og med andre. De ønsker mere følelsesmæssige bevægelse, de ønsker at mærke vitalitet og glæde; mere kontakt med det som er større end os, nogle vil kalde det for Det Hellige, eller Universet, Kærlighed, eller Gud.
“Tak Amela, for dine fine, fine guidninger, flere hundrede år tilbage, til gamle sagn og myter. Her fandt jeg genkendelighed og ro i, at den feminine energi er stærk, hvis vi tør at stå ved den – i alle dens nuancer. Ydmyghed over den er nedarvet gennem generationer – og erkendelsen af, at jeg kan og må videregive … Dét og alt andet du favnede og formidlede, bragte stor glæde i mig og lyst til at undersøge min måde at være kvinde på. Havde jeg vidst inden, hvor stort et hjerterum, hvor meget latter, og hvor stor viden du har, havde jeg ikke behøvet at være usikker på, hvad pokker det var for noget, jeg havde fået meldt mig til.” Helle, 41 år.“At opleve en energilæsning hos Amela er som at hægte sig på det universelle sprog for et øjeblik. Hun er usædvanlig nærværende og kærlig i sin måde at haele sine klienter på. Jeg kan på det varmeste anbefale alle, der har et ønske om eller længsel efter oprigtigt at blive set, om det er for en enkelt læsning eller et længerevarende forløb.” Mette Marie BjeragerKærligst

Amela Thrane